tisdag 2 december 2014

När knoppar brister...

Jag älskar innan...


Det gör jag med många saker har jag kommit underfund med. Då menar jag liksom innan jag är där. När jag är på väg. Förväntningarna. Saker att se fram emot. Att få längta till. Våren, semestern, festen, julen, sammankomster mm. Jag längtar ofta och mycket. Det är då...innan...som pulsen slår lite snabbare.

Relationen med mina hyacinter är likadan. Jag längtar inte tills de blommar. För då är vi där. Jag vill inte att de ska slå ut. Jag vill att de ska stanna i växten. Jag tycker så mycket om dessa vackra, knoppiga och krispiga växter så jag vill inte ens vattna dem. Jag skvätter lite vatten då och då på dem, för att döva mitt samvete. Jag vill ju inte vara grym.=))


Men jag älskar innan...


♥♥♥5 kommentarer:

Anci sa...

Vackert skrivet ! Och jag kan känna längtan inför julen.

Kram
Anci

Anonym sa...

Förstår vad du menar. Och så fina bilder! Måste bara fråga var du hittat den ursöta ljuslyktan i glas..? Otroligt söt :0)
Vänlig hälsning Agneta

Yang Saya Suka sa...

Hi Camilla,
It is really lovely to see your terracotta potted hyacinth. Inspiring. Have a great week,

Hari.

Yang Saya Suka sa...

Hi Camilla,
It is really lovely to see your terracotta potted hyacinth. Inspiring. Have a great week,

Hari.

Millas hem sa...

Hej på dig Agneta!
Den lilla lyktan har egentligen varit i fattigmanssilver,=) Det (silvret) försvann när jag diskade den en gång och nu är den i klarglas. Jag minns tyvärr inte var jag köpt den. Den är flera år gammal.=) Kommer jag på det så skriver jag här igen! Tack för titten!=))