tisdag 24 september 2013

Blocketvarning...Elsa


Idag har det verkligen varit blocketvarning på den här lilla tjejen. Vi var på väg ut för att gå vår långrunda, när hon flippade ur totalt. I vanliga fall är hon hyfsat lydig för att inte vara äldre. Men idag visade fröken Elsa sig ifrån sin (förhoppningsvis) allra sämsta sida.

Det började med att hon slet sönder mina hörlurar till min Iphone. Sedan gav hon sig på utelerkrukorna och höstblommorna flög till höger och vänster i trädgården. Jag vet att hon bara ville leka och att hon är tonårstrotsig just nu men det hjälpte mig inte ett dugg att tänka så just då. Jag ville bara slita mitt hår! Det gjorde jag inte.=) Jag sprang istället. Flera varv runt slingan. Tills jag hade blodsmak i munnen faktiskt.

Nu har jag lugnat ner mig och är glad över att jag gjorde mig av med ilskan i joggingspåret istället för på vår lilla dunboll som bara vill ha lite kul. Tur för henne att hon är så söt!☺


Kram 

 

9 kommentarer:

Min lantliga dröm sa...

Haha, låter som vår 7 månaders valp! Vi har förlorat lite strumpor, skosnören och haft blöt hund i ny kemtvättad soffa. Har gått på valpkurs de senaste 6 veckorna och det har inte gått så bra där, men hyfsat hemma. Där är det för mycket distraktioner som andra hundar och dofter för henne, jaktlabbe som hon är. Jag längtar faktiskt tills hon blir lite äldre och klokare :) även om de är mysiga som valpar. Kan vara skönt att veta att det finns flera som kämpar :)

Kram Ulrika

LOPPISLIV sa...

Söta lilla Elsa, hon ser ju helt oskyldig ut på bilden :-)) Nu tror jag matte överdriver....för inte kan väl någon så söt vara så busig...fniss :-)

Vad duktig du är som springer slingan, hejja hejja, jag skulle behöva göra detsamma, men idag ska jag börja på yoga igen, ger också ett lugn fast på ett helt annat plan än löpning!

Ha nu en toppenfin mittiveckandag!
Kraaaam Paula & Wilma

Anci sa...

Ja, det är tur att hon är söt :)
Men busig...

Kram
Anci

Anonym sa...

Hun er bare nydelig - det er nok til hennes fordel når hun er tenåring og litt rampete ja :) Heldigvis er det jo bare en periode - og mye kortere enn det er med de tobente barna :)
Ha en fin dag!
Lise

Syster vit sa...

Ja söt är bara förnamnet på lilla tösen hihi

Godastunder-tokigaidéer sa...

Det låter som du pratar om vår Zelda 6 månader. En gul labbe som får retriver ryck ibland.
Jag känner igen hur det ryker ut öronen som det kokar över...
Tur dom är så söta

Kram Anna

Gabriella sa...

Så fin hon är! Min pojkväns golden som är 4 år nu har också minsann varit rackarns busig. Så snäll och söt, men oj vad hon kan spexa till det ibland:)

Hemma på Sjuan sa...

Ja de kan ibland de där fyrbenta vännerna ;) Men så söt hon är er Elsa! Vi har haft valpträff idag med våra goldenbebisar från Svea :) Kram Suss

Berså sa...

ha ha...jag känner igen det där!!!