söndag 11 augusti 2013

En ljuspunkt...Vita ljuslyktan är ett fynd från denna sommaren. Många ljuspunkter behövs i höst.=)

Hej!

Till skillnad från andra somrar har det inte blivit så många loppisbesök för mig i år. Ett och ett annat såklart, men jakten och lusten på det perfekta loppisfyndet har mättats lite hos mig. 
Ibland tycker jag att det finns tillräckligt med saker omkring mig, plus att jag på senare tid har kommit hem med prylar som direkt hamnar på en hylla i källaren. 
Hur tänker jag då? Inte alls förmodligen!=) 

"Villbarahabegäret" har bleknat och jag har blivit mer kräsen i mina inköp. Vilket gynnar vårt källarutrymme också!☺


Kram

5 kommentarer:

pysseltanten sa...

Samma här faktiskt!...Har inte varit på en enda loppis i sommar...O att rensa ut en massa bråte, som, precis som du säger, bara fyller hyllor..e såå skönt!
Idag börjar kneget, efter fyra sköna veckors semester...
Kram Git

Photo by Maria sa...

Man kanske skulle ta sig till din hylla i källaren och kolla lite ;)

Jag har inte varit på en enda loppis denna sommaren.. Har inte haft lusten.. Kanske lusten återkommer =)

Ha en fin start på veckan..

Kram Mia

Enkel stil sa...

Jag håller med. Köpbegären har minska med åren. Men när jag köper är det något jag verkligen vill ha. Just nu är vi inne i en städabort perriod. Våra barn har flyttat hemifrån och då är det naturligt att rensa bort gamla dammiga saker samtidigt som man flyttar om möbler och garderober.
Kram Anita

Jacqueline @ HOME sa...

Hi Camilla,
I have brought home many things from flea markets and have so many things that I can't put them all out !!!! I now have to curb my buying .... not easy to do. At my age, I have collected too many things over the years and it's probably time to get rid of things rather than buy more !!
Thank you so much for your lovely comment today ..... I'm sorry if I haven't commented much lately ...... I did have a bit of trouble commenting on your blog but, it seems OK now. Blogger was probably playing up again !!
Have a lovely week Camilla. XXXX

STENLYCKA sa...

Tack för din rara hälsning.
Glasburkarna är så vackra.
Jag har inte heller varit på ett enda loppis denna sommar,precis som många av dina vänner som kommenterat detta inlägg. Har vi tröttnat på loppis....??? Får se nu till hösten hur det blir, vårat bästa loppis blev brandskadat i våras och öppnar nu i höst efter ombyggnad, då blir det nog ett besök.
Kram Raina