lördag 27 juli 2013

Ute och cyklar...
Tjeeenare!

Hoppas att ni har det helt fantastiskt och att ni njuter av alla härliga soldagar. Vädret pratar vi gärna avigt och rätt om. Inte sant? Denna sommaren känns det dock som om det har varit mest positiva ord om vårt kära samtalsämne.

Vi har tillbringat en vecka i Skrea Strand, bott i stuga, haft jättemysigt och träffat så många nya trevliga människor. Sedan har vi varit en helg hos min bror och hans familj i deras stuga i utkanten av Borås. Vi har haft Elsa med oss och hon har varit helt fantastiskt duktig. När vi var på Kreta var hon ju på pensionat, så detta var hennes första riktiga semester med familjen. Det fixade hon galant.

Idag har jag och en kompis varit på loppis. Det resulterade inte i en massa fynd, men dessa cyklarna fick följa med hem. Visst är de coola? Kolla in reg plåten!☻

Igår fyllde jag på bildbanken, så jag hoppas att inläggen kommer något tätare.=)

Puss & Kram

C6 kommentarer:

Jessica - Svart på vitt sa...

Låter som att ni har en toppensommar. Härligt!
Vilka tuffa cyklar du fyndat! Charmigt med reg.plåten! :)
Kram Jessica

Anonym sa...

Så fina de blev!!! Visst hade vi mysigt!! Kram Malin

Photo by Maria sa...

Så söta cyklar =)
Jag är helt värdelös på att gå på loppis numera.. tycker det är kul men tar mig inte för att åka i väg..

Härligt att det funkar så bra med Elsa på er semester =) Snart har jag med semester, har haft en vecka men från tisdag så har jag tre veckor.. Skall bli så skönt!!

Kram Mia

Anci sa...

Så ska en sommar vara. Träffa människor, njuta och en och annan loppis ibland :)

Njut !!!

Kram
Anci

Enkel stil sa...

Det låter som en bra semester att se tillbaka på när höstmörkret kommer smygande. Så fina cyklas, vi har något liknande som mannen köpt på ett av våra Stockholmsbesök. Kram Anita

Vintage Jane sa...

They are so cute and very well made.