fredag 5 april 2013

Spegel, spegel...

Elsas koppel och sele hänger numera på prydnadskroken i hallen. Fast det ser mer ut som om vi har en häst som husdjur. Måste hitta på en annan lösning, ser ju inte speciellt snyggt ut med en grimma innanför ytterdörren.=)


Hej!

Ett lite sent inlägg såhär på fredagskvällen. Ledig dag och vi har gjort stan. Vårjackor, skor, badbyxor, shorts, bikini, t-shirts mm inhandlades. Jajamen, det gäller att vara ute i god tid.
Maken behövde nya glasögon också och ville ha smakråd av oss. Vi stod länge hos optikern och olika bågar åkte av och på. Efter en lång stund hade Clara tröttnat, räckte fram ett par lila bågar till honom och sa "Dessa blir perfekta till dig pappa. Nu går vi!"
Det gjorde vi. Blev dock inga lila bågar. Uppenbarligen hade frugan någonting också att säga till om.=)

På söndag är det dags för Elsa att gå fortsättningskurs. Det blir spännande och se hur den skiljer sig mot valpkursen. Det ställs förmodligen helt andra krav på vovvarna än tidigare.

Kram till er och trevlig helg!


Blir glad av mina vårfåglar.=)

5 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Gokväll fina Camilla!

Jag tycker det ser mysigt ut med "grimman" innanför dörren ;)

Låter som en alldeles perfekt fredag tycker jag!
Roligt att shoppa sommarkläder oxå :) Det blir det nog lite för oss i morron oxå. Skall en sväng till IKEA o handla lite trådbackar mm så det finns säkert tid för lite klädshopping oxå medan maken är på sci-fi mässan.

Kraaaam
Mia

Anci sa...

Det är inget fel att ha en grimma innanför dörren !:) Jag tycker också att din hall ser väldigt fin ut.

Kram
Anci

Min-Hus sa...

...so beautifull!!!
Hugs Anja

Anonym sa...

Fin hall!!!! Härligt att komma in i det första rummet och det är så fint!!
Gillar du Ylva Skarp? Har en tävling just nu !! Välkommen in till min (inte hall denna gången:)) men blogg isåfall!!:) Kram

Pierreen sa...

Inspererande och snyggt tagna bilder!