fredag 15 februari 2013

Kurhotell...
Ja, det är ungefär detta jag har haft blicken på de senaste dagarna. Har endast lämnat sängen någon gång ibland för att jag har varit tvungen, annars har jag mest legat kvar och tyckt synd om mig själv. Ja, det får man göra ibland och allra helst när influensan kommer på besök. Det fina halsbandet med korset fick jag av min son i julklapp och det betyder mycket för mig. Ugglan (är barnsligt förtjust i ugglor) finns på Jennifers presentbod. Strandväskan är från Mio och den hoppas jag att jag får mycket användning för i sommar. Morgonrockarna används flitigt i vanliga fall, men de senaste dagarna är det makens t-shirts som har varit mysigast att kurera sig i.

Må gott alla! Ses snart igen!C

8 kommentarer:

Nilla Nyfiken sa...

Det var då en söt uggla!

Krya på dig...

Kram
Pernilla

Photo by Maria sa...

Krya På Dig!!

Kram Mia

Syster vit sa...

Har själv haft influensan och väldigt många vänner och arbetskompisar också, den är verkligen på hugget i år. Krya på dig.
Kram Liselott

Smultron på ett strå sa...

Halsbandet är ju superfint, och strandväskan måste jag kolla in, är på jakt efter precis en sån! Tack för tips och krya på dej!//kram maria

mormorMärtas sa...

Fina saker att titta på iaf...♥
Krya!!

Kram Annika

lallbacken sa...

hejhej. vilken tur du har som har så mycket fint att titta på då du ligger där i flunsan. hoppas du kryar på dig nu när det blir helg ;)
/mia

Anonym sa...

Hi Camilla, we work for Casafacile editorial team, an italian decor magazine. We would like you to answer a few questions and then asking for your permission to publish your kitchen's pictures in our magazine. I sent you an email to explain the details of our enterprise.
Many thanks.
I'm looking forwuard to hearing from you.

Grazia Caruso

Modern Country sa...

Hei Camilla,

Ville bare hilse på og samtidig ønske deg en herlig weekend også ! Det var så lenge siden, håper alt går bra med deg. Er heller ikke så aktiv i bloggen på denne tiden av året, men snart så. Snart kommer den herlige våren og med den blir energilageret fylt opp igjen. Og da blogger vi om blomster, sol og fine ting :)

I mars tar jeg meg en shoppingtur i Gøteborg, håper på fint vær så vi kan nyte et glass vin ute i solen også :)

God klem til deg, må så gott !

~ Aina ~