söndag 18 november 2012

Long time no see...


 
Hej!
 
Hoppas att ni har det bra!
 
I Drömhem & Trädgårds tidning Julhem finns just nu ett reportage (gjort av Anna Örnberg och Tommy Durath) med ifrån vårt hem.
 
Här snurrar allt på i en rasande fart med barn, hund, träning, jobb och mer jobb. Jag klagar inte, men det är en förklaring till min långa frånvaro här. Bloggen får ligga sist i rang när det gäller, så är det bara.
 
Däremot är det en massa roligheter på gång i det närmaste. Showen Ljust & Fräscht, Emmas lärarexamen och en liten resa är också inbokad. Berättar mer sen.
 
När det gäller hemmaprojekt så är det hallen som står på tur. Elsa måste ha tyckt det iallafall, eftersom hon käkade upp tapeten där häromdagen. Tur för henne att hon har utseendet på sin sida, annars kanske man hade kunnat hitta en golden valp alldeles gratis på Blocket. Skojar bara!
Faktum är att vi har bytt ytterdörr och listerna på insidan skulle bytas, så det var himla lätt för henne att tro att tapetflikarna var hennes jobb att börja riva i.=)
 
Idag har vi varit på Ellens innebandycup. Tyvärr blev det ingen vinst idag. Storförlust istället. Men när tjejerna petade in 1-12 målet så blev det jubel i hallen kan jag säga och lyckan var total. Visst är det härligt att ett mål kan göra sådan skillnad?=)
 
Av barnen har vi allt att lära!
 
Kram på er alla som kikar in.
 
 
 


11 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Vilket fint reportage det verkar vara! Måste nästan köpa tidningen och läsa mer. Och vad fint med lärkträdsgrenen, men med två hundar här hemma vågar jag inte ta in några grenar, det blir nog alltför lockande... Jag har nog med att vakta mina fårskinn! //kram maria

Rummet för välbefinnande sa...

Det gillar jag såååå mycket! Barnens ohämmade glädje av att göra detta mål. Härligt!

Ja, det är samma här lite grand vad gäller den där bristen på överbliven tid. Det har varit mycket jobbande, men för min del så då är själva skrivandet en stund av välbefinnande för mig - men tyvärr så får besöken hos er andra stryka på foten lite. Men, så är det ibland.

Reportaget ser jättefint ut. Grattis!

Ha en riktigt fin vecka!
Kram Mia

LOPPISLIV sa...

Halloj vännen! Reportaget är kanonfint, har tittat på det flera ggr, senast för bara en liten stund sedan!!

Tack för igår :-))

Kraaaam Paula

Photo by Maria sa...

Jag har inte hittat tidningen =( Får nog kolla det i morgon igen..
Verkar ju vara ett fint reportage..

Kram Mia

Nellie sa...

Den tidningen måste jag köpa! Och så vill jag erbjuda mina tjänster som hundvakt!! Är sjukt trött på mina halltapeter :)

decorina sa...

love it!
So lovely!

lallbacken sa...

Vad kul att ni är med i tidningen!! Ska köpa!!
/mia

Anonym sa...

Hej! Vilket nr är det? Jag har tittat efter tidningen och hittar den inte på Maxi.Blev glad för din skull att du hamnat där, extra kul när en hemifrån är med.
Vänligen Liss.

Anonym sa...

Hej!Vilket nr är det på tidningen tittat på Maxi hittar den inte.Vill gärna köpa den då en bybo är med. Otroligt roligt för dig.Ha en trevlig helg.
Vänligen Liss.

Gabriella sa...

Så fin inspiration, ser ut som ett härligt reportage!

Millas hem sa...

Hej Liss! Tack för rara ord! Tidningen kan du hitta i vilken välsorterad butik som helst! Kanske Maxi har slut på den. Såg den på Eko för ett tag sedan. Typ press och minilivs har den också! Kramen