måndag 31 augusti 2009

Ett gratis tips...

Hej alla!

Häromdagen fick jag en så rar komplimang som värmde ända in i hjärtat.
Tänk så glad man blir och kan göra någon med en komplimang, och den är helt gratis att ge.

Därför vill jag påminna er och mig själv om att säga det där fina eller snälla ni tänker om någon istället för att behålla det för er själva i tanken.

Den smittoeffekt det har är som ringar på vattnet! :)


Kram Camilla27 kommentarer:

Viola sa...

Viszst blir man glad när man får en komplimang och det försöker jag alltid att tänka på...tycker vi faktiskt är dukitga på det i blogglandias värld..finns så mkt positiv respons och jag försöker verkligen förmedla detta tillbaka, en ljuvlig bild från dig idag, hoppas dagen är bra, kram

Affi sa...

Tack för påminnelsen. Det är så lätt att glömma bort att säga det snälla man tänker. Bättring ska det bli från min sida.

Din blogg är jättefin! ;-)

Linda sa...

Jag håller helt med dig! Det betyder mycket att få en komplimang som kommer från hjärtat, och det är minst lika roligt att säga en sådan till en annan människa.

Kram Linda

Viveka i Bläckhornet sa...

Så rätt...

...därför vill jag säga att du har en underbar blogg som har gett mig enorm inspiration, Tack snälla för det :)

Kramar Viveka

VITA NYANSER sa...

Vilket klokt inlägg!!! Jag håller helt med. Plus att man växer själv i sin snälla kommentar!

Superfin bild!

Kram L-L

Anci sa...

Hej !
Tack för påminnelsen ! Det är så underbart att få komplimanger och det är minst lika härligt att ge dem och se hur vi kan glädja andra.

Du har en helt underbar blogg :)

Stor kram
Anci

Kerstin sa...

vakkert bilde.. og gjøre noen glad gjør en selv glad...


ha en fin uke..*klem Kerstin

LenaS sa...

Visst ska man säga fina ord till dem man gillar eller varför inte en person man möter under dagen. Vet en tjej som ibland köper en blomma eller ett kakpaket och ger den som står bakom henne i kassakön (ja hon betalar den först förståss ;o) ) och önskar den en bra dag....
Ha en fin kväll!
kramis/LenaS

Monica sa...

Hej,
vilket fint M, var har du hittat det?
Ett sånt skulle jag vilja ha.
//Hälsningar Monica

Fransk inredning sa...

Håller verkligen med dig,vi borde bli bättre på att ge komplimanger.Man blir juh så glad när man själv någon gång får någon...Här får du en till av mig.Jag är verkligen glad att du var med till ä
Ängelholm för du är verkligen en super go tjej! Nu har min dotter också fixat blogg ( Hon är helt galen i denna stilen) du får adressen senare.Kram Susanne

Lilla Blanka sa...

Hej Camilla!

Jättefin bild och så sant som det är sagt om komplimanger!!!

Underbar vikskärm i förra inlägget..!

Kram
Mia

Made in Persbo...Carina sa...

Hej vännen!
Så fint sagt och så sant!
Jag tänker ofta på det...hur viktigt det är att säga de positiva sakerna. Jag tycker bloggen och bloggandet har varit helt underbart vad gäller det. Man får så många rara kommentarer som värmer ens hjärta och det sprider sig sen som du säger...som ringar på vattnet!

Jättefina fynd i förra inlägget också!

Ha det gott vännen!
Kram, Carina

Hjärtat Mitt sa...

Så sant, så sant!
Det är tyvärr något man alldeles för lätt glömmer bort, men är så lätt egentligen.

Jag håller absolut med dig om att det var en vacker kratta du har hittat! Vissa saker måste man springa på, för att veta att det är just det man vill ha :)

Kram Mari

Rosenvit sa...

Håller verkligen med dig om att de där uppmuntrande positva orden är så viktiga att vi säger, det betyder så otroligt mycket att både få ta emot dem och att få ge dem.

Kram
Anna

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Gillar verkligen den tanken ...
Om man ofta säger snälla saker till andra, så får man förmodligen tillbaka detta vilket gör ens eget liv lite lyckligare!

Kram Frida

bikim sa...

Dear Camilla, you're absolutly right! it's so easy to make a difference on someone's day with a single word. It's always great to give! it may take a long time to learnt it but once you do it you do understand the feelling. Have a lovely week and enjoy the moment,
Rosa

Bo med barn sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen. Her skinner ikke solen...det regner...men det kan likevel bli en god dag:) Idag blir det det tekopp og innekos!

Ha en flott dag du også.

Lena:)

G-style sa...

Hello Milla,
thank you for your visist , in my last post I wrote at the end how tired I am from all the things we have done here . I'm taking a few weeks off from blogging and won't post as much as I used to do . In october I have much day's off from my work and then I will react more on the bloggs of others.
I always look at your blog , I love your house , the way you decorate and the beautiful things on the pictures.
Till next time
warm greetings from Gea

Stora och små drömmar sa...

det var sanna ord du skrev i ditt inlägg idag och bra ord att tänka på. Jag försöker att leva efter dom orden och ger ofta komplimanger och beröm ha en bra vecka kram jessica

Änglarnas hus sa...

Ja det är så sant! Jag har fått träna på detta då jag ofta tänker positivt om andra men inte säger det högt..har blivit mycket bättre på det dock men mer återstår!

Gillar din blogg och dina inlägg!!

Kraam Sanne!!

Loppisliv sa...

Halloj snygging! Nu fick du en komplimang till :-) Bra att bli påmind ibland för visst är det så, att vara snäll kostar ingenting och ger så mycket tillbaka. Att glädja någon det är en lycka som inte går att ta på. Ha en bra dag. PS: Skrattar fortfarande när jag tänker på det du sa om "3" små bord, en varsin till oss...ha ha :-) Kram P

gamla skolan sa...

Visst är det så ! Tänkvärt ! Kramar Susanne / den gamla skolan

StrandviksVillan sa...

Absolut!!

Nyligen träffade jag en helt okänd person som gav mig massor med komplimanger över min blogg och bilder. Jag blev så otroligt glad och överraskad och märkte sen att jag var jättetrevlig och snäll mot alla andra jag träffade under dagen, hihi! Så visst smittar det!

Kram Ann-Christine

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Tack för din fina komplimang och vad kul att du hittade till min blogg :) Vilket bra tips Milla! Håller verkligen med dig. Många kramar från Emilia

Marie sa...

En komplimang eller några rara ord kostar ingenting och kan göra hela dagen för någon annan. Försöker verkligen att säga det där snälla som jag tänker, man vet ju själv hur glad man blir.

Vacker bild, så fint med de olika grå tonerna i bilden. Och krattan i förra inlägget är ju underbar, blir alldeles lycklig när jag ser den.

Ha en fin helg Camilla!
Kramar Marie

Ita sa...

En underbart fin blogg har du. Man blir lugn och glad av alla dina vackra bilder. Håller på att tillverka ngn form av vintage-tavla och blev ännu mer inspirerad av din blogg. Kommer tillbaka!!!

Catharina Maria sa...

hi , Thanks for visiting my blog , I translate your pages in my Dutch and I hope you can reed my very bad English ,sorry for that .
I love your beautiful blog wih your great photo's .
I will come back to see the rest of your blog !
Love from the Netherlands , Rini