torsdag 13 november 2008

Fia...

Att spela spel är utvecklande!

Bra, tycker jag som betat av ett antal denna veckan, när jag har varit hemma med sjuka barn.

Fia med knuff med sina starka pigga färger, får bli en kontrast till oss "blekansikten"! :)

Kramis C


13 kommentarer:

Viola sa...

Jamen, FIa med knufff tycker jag fortfarande är barnsligt roligt, har gm mina år som tidigare var förskollärare spelat ett antal spel i mina dagar, hoppas ni mår bättre och snart kommer ut i luften igen, på lördag lovas det sol, det får vi verkligen hoppas på, kram

LillaThea sa...

Vad mysigt med spel. Ser fram emot den dag då min lilla dotter klarar att sitta och spela med mig. Än så länge är hon alltför liten och plupparna har hon hittills bara använt för att doppa i olika drycker. Jättefin sida du har och ditt hem verkar underbart.
Kramar Ida

Loppisliv sa...

Hallå där! Fia med knuff är väl det spelet som jag fortfarande gillar faktiskt. Annars är jag lite allergisk mot att spela spel (händer inte allt för ofta här hemma längre) spelade väl för mycket när jag var yngre kanske. Men du gillar ju olika sorters spel vet jag...hihi. Du jag ringer imorgon så vi kan boka en pysseldag, annars blir det inte av. Hoppas småttingarna kryat på sig. Kraaam Paula

Galleri MochB sa...

Att vara sjuk är inte kul...:O( Men lite kuligare när man kan spela en massa spel...:O) Kram Mia

Hjärtat Mitt sa...

Ja, då kan du alla era spel, nu då :)
Det är inte roligt att ha sjuka barn hemma, så jag förstår att ni har varit tvungna att sysselsätta er. Och det är ju faktiskt ganska kul att spela. Det brukar bli en del sånt här hemma oxå.
Hoppas att de är bättre nu.
Ha en skön helg.

Kram Mari i Marieholm

Inne o uteliv sa...

Hoppas ert spelande har piggat upp och att ni mår bättre. Tycker det är barnsligt roligt att spela spel med barn. Så länge som alla följer samma regler...

Ha en fin helg!
Kram Åsa

Doftranka sa...

Ett fia med knuff vore faktis en bra julklapp här tror jag. Jag som ska köpa spel i julklapp. Och skam att säga så äger vi inte ett hederligt Fia. =/
Hoppas dom små mår lite bättre nu så ni kan få lite färg på er igen. Kanske skulle passa med lite röd?? (Från lite julpysslande...)

KRAAM

Mrs W sa...

Ja det är ett super kul familjespel

Annika sa...

Länge sedan man spelade fia ed knuff... Synd ...det som är så kul.. Ska nog leta i gömmorna efter vårat och lära småtjejerna...... Verkligen härligt med de pigga färgerna.
Ha en trevlig helg och hoppas ni får vara friska nu.
Kram Annika

Ullis/Leva på landet sa...

Har spelat mycket fina under alla år. Mitt fia spel är ju inte lika färgglatt eftersom det börjar att bli lite slitet. Är bara sedan i början av 70-talet, *s*.

Ha det bra!
Kram Ullis

Anna Drott sa...

Fia med knuff är ett helt genialt spel. Det blir aldrig tråkigt!

Kram Anna

Lisemoren sa...

så hyggelig med en hilsen fra deg. Likte meg godt på sidene dine. Mange fine ideer og nydelige bilder. Leste meg litt nedover. Kommer gjerne igjen : )

kristinas hus sa...

Hej!
Tack så jättemycket för kommentaren, hälsade min mamma det och hon blev jätteglad för kommentaren!
Vi funderar på att öppna en egen butik med dockskåp, är du intresserad av ett dockhus?
Ha det bra! Kram