fredag 14 mars 2008

Trasmatta eller pappelina?

Det är frågan. Faktum är att min pappelina matta i hallen är fortfarande läcker där den ligger, men att vara läcker är inte precis de egenskaper som jag söker hos "saker" som ska få vara här i vårt hus. Men så finns det en hel del prylar som jag bara tycker så mycket om ändå, fast de egentligen inte "uppfyller" husets krav! :)
Har ju tidigare skrivit om saker som passar i ett gammalt hus, och här kanske det skulle ligga en trasmatta istället. Men som sagt här blandas gammalt och nytt efter smak, och det ger en mysig "hemmakänsla", tycker jag!
Ha en trevlig helg alla! Kram Camilla:)
Bara att vända...


för att variera...


Också nyproduktion...


En termometer som "still going strong"!

13 kommentarer:

Jema sa...

Du skulle ju kunna ha en trasmatta på våren / sommaren, och sedan den här mattan på hösten / vintern :)

Kram & trevlig helg!

/ Jenny

<3

My Lovely Things sa...

jätte trvlig matta..jag kan tänka mig en sån..i mitt kök..
trivsam termometer..
ha det gott..
kram anna

108:ans makeover team sa...

Jag gillar att mixa stilar.. tycker pappelina mattan är snygg (hiskeligt dyr bara)

Du får skaffa en trasmatta som ombyte..

silje-sin sa...

Matta er kjempefin! Det er jo det som skaper en persolnig stil,å blande nytt og gammelt! Synes det var kjempefint jeg! Ha en riktig god påske! Mange klemmer fra silje.

Änglahem sa...

Tycker att Jema hade en fiffig idé där med att byta på vår och sommar till trasmatta och sen till hösten byta till Pappelin mattan. Måste ju vara lättare att hålla Pappelina ren på vintern när det är slaskigt ute.
Men samtidigt är det ju faktiskt charmigt att mixa gammalt och nytt!

Ha en skön helg!
Kram
Ulrika

Doften av vanilj sa...

Hej, hittade just till dig! Så mycket fint du visar, härligt inspirerande blogg!
Jag tycker att pappelina mattorna är jättefina. Gillar den lantliga slitna stilen, men man kan blanda lite tycker jag. Lite gammalt och lite nytt, det är det som gör det charmigt.Ha det bra,hit kommer jag gärna tillbaka/ Kram

Kannor och karaffer sa...

Hej där, Jag har också en pappelina matta i tvättstuga (som är groventren) den har vi under årstider när det är grusigt och blött sen till sommaren lägger jag på en lite nättare trasmatta - kul med lite variation.

Men den är superbra och snygg i brunt och vitt (blomma där du har stjärna)

Ha det gott!
/Ann

Lilla Trollbacken sa...

Hej!
Hittade in till dej via Ängeln i vitt!
Jättemysig blogg du har. gillar din termometer skarpt!
Nu ska jag kika runt lite mer!
Är det ok att jag länkar dej!
Kram
Gabrielle

Vita tankar sa...

Som det Pappelina-fan som jag är så röstar jag på...pappelina!! Tycker att den mixade stilen av mordernt och lantligt ihop är så snyggt!

Trevlig söndag!

Under en vind sa...

Visst kan man blanda gammalt och nytt, det ger ofta en känsla av hemtrevligt och ombonat!

Ha en fortsatt skön söndag! Kram!

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Camilla! Tack för besöket i min lilla butik....=) Jättekul att träffa dej, synd bara att jag inte var helt ok (migrän är inte kul), men hoppas jag är lite piggare till en annan gång.....
Välkommen tillbaka, och ha en bra vecka....
Jag tycker det är personligt, och charmigt att blanda lite nytt med det gamla vita..... Passar bra med den mattan, tycker jag =))))
Kramar Malin

Hellenshus sa...

Det var en snygg matta. Jag gillar också Pappelina mattor och har siktat in mig på en röd och vit med stjärnor som jag vill ha på min veranda. Jag gillar också att blanda. Det är det som jag tycker gör ett hem vackert när det blir en mix av gammalt och nytt.
Härligt att se en "vanlig" termometer. Den var enkel och snygg.
Ha det så gott! Kram Helen

Emilia sa...

Hej! Plastmattor är spännande. Tycker det är roligt med nya material i gamla miljöer. Det blir en skön brytning. Ett tips för er som gillar plastmattor: www.byylva.se. Ylva Kongbäck - textilformgivare - slår upp dörrarna till sin webbutik inom en vecka (nu ligger en tillfällig sida). Känner Ylva privat och hon gör fantastiska textilier i vackra material och spännande mönster. Har hennes design i hela lägenheten. :-) Än så länge får man kontakta byylva per telefon eller mail för att beställa, men snart går det beställa via hemsidan. Rekommenderas verkligen, så titta in!