måndag 4 februari 2008

Shoppis...

Jag och en kompis var på en "liten" shoppingrunda i söndags, vi besökte både en butik med lantlig inredning, och en loppis. Vi gick länge och väl och "gottade" oss i alla fina saker. Flera varv faktiskt, vi kunde ju missa något!! Inga speciellt välformulerade meningar kom ur våra munnar utan det var mest..."Åh, titta!...Nämen så söt!....Kolla in den! Ja, ni vet hur det kan låta.

När vi gick till kassan för att betala log de butiksanställda brett mot varandra och sa; Ja, det ska bli roligt att beställa hem lite nya varor!..... Eh,....vad menar dom?!! :) Kram CamillaLilltoans hylla fick en fin flaska med......lotion, tror jag.
Här var det utseendet som räknades! :)Samma fina etikett som tvålen jag redan hade.

9 kommentarer:

My Lovely Things sa...

vilka vackra saker du fick med dig hem...visst är det underbart med affärer som har så mycket vackra ting...man bara går runt och myser...ska på en ny loppis i kväll...det känns spännande..
kram Anna

Ljuva ro sa...

Vilka fina saker du visar! Så kul med en shoppingrunda!!!

Bara Gry sa...

Det var ju schysst av er att göra plats för de nya varorna;-) Jag brukar också va behjälplig med sånna sysslor, hi,hi...

Gillar ditt uttryck Shoppis!

Kram Gry

ängeln i vitt sa...

Vilka fina saker, och allt i min smak. Såg dina fina tofflor som du använder daglingen, blev så full i skratt för jag gjorde ett inlägg igår om just tofflor.

Ha det gott
Kram Carina

M. sa...

Hello Camilla! Thank you for passing by in Belgium... :) I'll put your link in my list as I discover you now for the first time. I'm always happy to meet new people, especially when they love their home and interiormatters too! So I'll be back here. Love and greetings, Marjolijn

Guldkant På Livet sa...

Det verkade vara en helmysig butik och vilka vackra grejer till toan, så snygtg flaska och ljuvlig tvål!! Mari.

Ann-Catrin / finthemma sa...

Underbara saker.. så vackra och dekorativa... kan förstå ni fick med dom hem!!!
Kram a-C

Henna sa...

Hejsan :-)
Det var faktiskt inte så svårt att sy lampkjolarna, det här va mina första..har aldrig gjort såna förut. Först gjorde jag en fållkant högst upp för gummibandet, sen sydde jag den veckade kanten, plus spetsen precis bredvid sömmen...och en fållkant en bit ifrån spetsvecket..som en påse ungefär, sen drog jag gummibandet så det passade lampan perfekt...underifrån ser lampan ut som en blomma med ett lagom stort hål för ljuset..tillräckligt för att man ska kunna läsa och inte bli bländad :-)

Fint det ser ut på hyllan!

Må så gott!

Kram Anne

Loppisliv sa...

Halloj kompis! Vågar du använda den lotionen tro...?? *fniss* vacker var flaskan ialla fall...och allt annat också som du har....Ha de bra...vi hörs...Kram Paula